OVER VLC Facilitair

Werkende in de facilitaire branche heeft oprichter, de heer Marcel van Leen, in 2008 het huidige VLC Facilitair opgericht met als doelstelling bedrijven te adviseren omtrent facilitaire dienstverlening.

Met zijn praktijkervaring in de schoonmaakbranche was en is hij nog steeds een ideale partner voor bedrijven, onderwijs, zorg- en overheidsinstellingen. Hij sprak de taal en wist precies hoe schoonmaakbedrijven acteren en reageren. Met deze ervaring heeft hij veel winst kunnen behalen door efficiënter in te kopen zonder in te leveren op de kwaliteit.

Het onderscheidende vermogen van ons bedrijf is dat alle medewerkers facilitaire praktijkervaring hebben. Onze ervaring is uw winst!

Wij adviseren en begeleiden bij vraagstukken op het gebied van diverse facilitaire diensten en leveringen, contractvorming en contractbeheer. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vormen van uw wensen, schrijven en begeleiden de (Europese) facilitaire aanbesteding, verzorgen het kwaliteitsmanagement en beheren bij diverse opdrachtgevers het gehele contractmanagement.

Sinds de oprichting hebben wij vele opdrachtgevers altijd naar volle tevredenheid bijgestaan bij het realiseren van hun doelstellingen. Dat doen wij ook graag voor u.

VLC Facilitair
- Persoonlijke aanpak voor uw organisatie
- Deskundige medewerkers met ruime vak ervaring
- Continue bijsturing van de diensten
- Marktconforme tarieven